Marketing Art Home BiH
     
 
 

O nama

   

Komunikacija svjetova

Marketing Art je registriran 25. 05. 1990. u Zagrebu. Deset godina kasnije počinje prodor na švedsko tržište, da bi Marketing Art i Stockholm bio registriran krajem 2004.

Poslovna ideja koja stoji iza Marketing Art-a je uspostavljanje poslovne komunikacije između različitih svjetova: poduzeća sa područja Hrvatske i BiH sa švedskim tržištem, poduzeća iz Švedske sa tržištima u Hrvatskoj i BiH, kao i pomoć vladinim organizacijama da utiču na ponašanje raznih grupa građana u sve tri zemlje kroz implementaciju projekata socijalnog marketinga.

 

Misija

Misija Marketing Art-a je da svojim klijentima ponudi dostupna i povoljna komunikacijska rješenja i druge oblike poslovnih usluga.

Vizija je da se zadrži vodeća pozicija u znanju i iskustvu unutar vlastite tržišne niše, slijedeći pritom svoje klijente u stalnom razvoju kroz različita tržišta. Marketing Art je posvećen dugoročnim odnosima sa klijentima, koji daju najbolje rezultate za sve uključene. Velika većina naših klijenata radi s nama duže od 10 godina.

Naš kapital

Najveći kapital Marketing Art-a čine njegovi suradnici. Poduzeće je organizirano internacionalno sa uredima u Stockholmu, gdje rade voditelji projekata Amra Sarajlić i Dadi Mras i u Zagrebu, gdje radi dizajner Dubravko Sorić.

Marketing Art ima i stalnu mrežu vrhunskih suradnika: fotograf Dražen Lapić, PR-specialista, fotograf, novinar i urednik Darko Lesinger, profesor marketinga dr Ljiljana Laks Pregl i magistar marketinških komunikacija, specijalista za razvoj i upravljanje robnim markama Anders Amneus.
 
Marketing Art Home BiH