Marketing Art Home BiH
     
 
 

Om oss

   

Början

Marketing Art grundades i Kroatien 1990. Vi började arbeta på den svenska marknaden år 2000, och Marketing Art i Stockholm registrerades 2004.

Idén bakom företaget är att möjliggör, till små och medelstora företag, att unna sig en  marknadsföring i världsklass. Kunskap måste inte vara dyr, om man har koll på fasta kostnader.


Mission, Vision

Företagets mission är att erbjuda hög tillgänglighet och kostnadseffektiva kommunikationslösningar för sina kunder.

Vision är att behålla kunskaps- och kompetensledning inom sin marknadsnisch, och följa sina kunder i ständig utveckling genom olika marknader. Marketing Art fokuserar på långsiktiga kundrelationer, vilket ger bäst resultat för alla inblandade. De flesta av våra kunder har vi samarbetat med i längre än 10 år.

Största tillgångar

Marketing Arts största tillgångar är dess medarbetare. Företaget är organiserat internationellt, och arbetar on-line, på kontoret i Zagreb sitter designern Dubravko Sorić och produktionsledaren Ivica Gašpert och på kontoret i Stockholm projektledarna Amra Sarajlić och Dadi Mras.
Marketing Art har också många andra medarbetare knutna till sig: fotografen Dražen Lapić, PR-specialisten, fotograf, journalist och redaktör Darko Lesinger, professorn i ekonomi dr Ljiljana Laks Pregl och magistern i marknadskommunikation, varumärkesspecialisten och författaren Anders Amnéus.

 
Marketing Art Home BiH